Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo

aquarium2

Aquarium

Alhoewel de meeste kleine knagers in hun eigen kooi worden gebracht, zijn er 2 aquaria beschikbaar in de vakantieopvang. Er is een aquarium van 1m x 32cm en 36cm hoog en een kleiner aquarium van 60 x 30cm en 36cm hoog. In beide aquaria kan een groepje muizen of gerbils hun vakantie vieren.

Eigen hok/kooi

In de meeste gevallen zullen deze dieren in hun eigen verblijf worden gebracht. Ik vraag u wel om de maten van het verblijf door te geven en deze schoon te brengen.

hamster

Bodembedekking

Er wordt voornamelijk zaagsel gebruikt als bodembedekking voor deze dieren. Gerbils die in een aquarium worden gehuisvest kunnen eventueel turf als bodembedekking krijgen zodat ze kunnen graven.

Mocht u andere wensen hebben omtrent de bodembedekking dan kunt u deze kenbaar maken. Zaagsel, stro, hooi en beukensnippers zijn aanwezig in het Knaagdierenhotel. Andere bodembedekking dient u zelf voldoende mee te brengen.