Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo

water

De groepswandeling

De honden worden zoveel mogelijk in kleine groepjes uitgelaten zodat ze met elkaar kunnen rennen en spelen. Spelen en rennen met andere honden is dé manier om lekker moe te worden en energie kwijt te raken! De hond vindt het ontzettend leuk en u kunt genieten van een tevreden hond als u thuis komt.

Bij de groepswandeling van Dieroppas.nl Hondenuitlaatservice bestaat een groep uit maximaal 6 honden, maar meestal zijn het er niet meer dan 4. Op deze manier is er voldoende overzicht en individuele aandacht. Daarnaast vind ik het belangrijk dat andere honden en wandelaars die ik tijdens het uitlaten tegen kom geen overlast ondervinden van de hondenuitlaatservice.

Het is vanzelfsprekend dat de honden in de groep goed met elkaar overweg kunnen. Bij nieuwe honden is het altijd even afwachten hoe het gaat binnen de groep, maar tot nu toe heb ik daar nooit problemen mee gehad. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er wild wordt gespeeld of dat er honden door anderen worden gecorrigeerd, maar dit is een belangrijk onderdeel van een goede socialisatie. Echte gevechten zijn zeldzaam binnen de groep.

kleinOver de jaren heen is de samenstelling van de groep regelmatig veranderd. Jong, oud, klein of groot, ze zijn allemaal wel eens in de groep geweest. De groep is ook niet elke dag hetzelfde waardoor het mogelijk is om een hond onregelmatig mee te laten gaan.

Voor de groepsuitlaat is het belangrijk dat uw hond goed luistert en sociaal is. Is dit niet het geval dan raad ik een individuele wandeling aan.

Over het algemeen is er elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 een groepsuitlaat.

Mag uw hond mee tijdens de groepswandeling en woont u in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Leende? Neem dan contact met mij op.