Er wonen weer konijnen bij mij buiten in de "katten" ren ;) https://t.co/IBx8LjrdjM
Voor de honden eigenaren; wil je zeker weten of je hond... https://t.co/QTkNJTxkRZ
Sinds zomer 2018 ben ik met kleinere groepjes gaan lopen en ik merk aan de honden dat ze dat veel fijner vinden. Ze… https://t.co/lIkHLM8TGo

eten

Dieroppas aan huis; ideaal voor katten!

De dieroppas, of, in dit geval kattenoppas, aan huisservice van Dieroppas.nl is zeer geschikt voor

  • katten die de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan
  • binnenkatten die met meerdere thuis wonen

Uit ervaring blijkt de kattenoppas aan huisservice minder geschikt voor (jonge) binnenkatten die alleen wonen. Deze katten hebben vaak meer aandacht nodig dan Dieroppas.nl kan bieden. Uiteraard kan dit per kat verschillen en afhankelijk zijn van wat ze gewend zijn. De keus om bij deze katten Dieroppas.nl in te schakelen laat ik aan u.
rotzooiDieroppas.nl komt zo vaak als u wilt* langs om niet alleen de kat(ten) te voeren, maar ook om de kattenbak uit te scheppen, te spelen, te kroelen en de rotzooi op te ruimen die uw kat maakt.... Kortom complete kattenverzorging en een beetje meer.

 

 
spelenHet is vanzelfsprekend dat, mocht het nodig zijn, de dieroppas van Dieroppas.nl met uw kat naar een dierenarts gaat. Ik probeer dit, indien u goed bereikbaar bent, allemaal te doen in telefonisch overleg.

De dieroppas van Dieroppas.nl is een gediplomeerd paraveterinair waardoor het geven van medicatie, in wat voor een vorm dan ook, geen enkel probleem. Aangezien Dieroppas.nl zelf katten heeft, zijn alle truukjes om katten hun medicijnen te geven ook bekend.

Mocht u gebruik willen maken van de kattenoppas aan huisservice van Dieroppas.nl en bent u woonachtig in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Leende of Weert? Neem dan contact met mij op!