Dat was een lastige keus voor Tygo en Tasja...spelen of gedroogde runderlong 😂 https://t.co/VeNxRJIek7
Twee konijnen naar huis dus ara's Gabber en Bommetje letten goed op of ik het schoonmaakprotocol goed volg....en... https://t.co/6wuxjFHxsj
Beste vriendjes Tyson en Cooper hebben zich weer lekker moe gemaakt #hondenuitlaatservice #Hamont #Achel https://t.co/tvLcLGjONg

Renkip in het pension

Vogels zoals kippen en kwartels worden tijdens hun vakantie bij pension De DierenvriendIn & Uit gehuisvest in een overdekte ren, zoals Charlotte hier rechts op de foto. De rennen bestaan uit panelen die aan elkaar kunnen worden gemaakt. De panelen zijn 90cm breed en 40cm hoog. Standaard bestaat een ren uit 6 panelen (1,80m x 0,90m) en is dan geschikt voor een groepje kippen of kwartels.

vogelkooien bij pension de DierenvriendIn & UitEigen hok/kooi

Andere vogels en vissen dienen in hun eigen verblijf te worden gebracht naar de vakantieopvang. We vragen u wel om de maten van het verblijf door te geven en deze schoon te brengen.

papegaai in het pension


Bodembedekking

Voor vogels kunt u kiezen uit kranten, vogelzand, zaagsel of beukensnippers als bodembedekking.

Mocht u andere wensen hebben omtrent de bodembedekking dan kunt u deze kenbaar maken. Zaagsel, stro, hooi, vogelzand en beukensnippers zijn aanwezig in het pension. Andere bodembedekking dient u zelf voldoende mee te brengen.