**NIEUW** Het is vanaf nu mogelijk om zelf een afspraak in te plannen voor bv het brengen en halen van je dier(en)… https://t.co/aIH1eAs9EI
En niet alleen kaal likken heeft meestal een medische oorzaak. https://t.co/wGUaNOpMEv
De maandag groep is zo relaxed met elkaar; kan ik tenminste filmpjes maken :D #hondenuitlaatservice #Hamont #Budelhttps://t.co/7owBeMrVAI

aquarium2

Aquarium

Alhoewel de meeste kleine knagers in hun eigen kooi worden gebracht, zijn er 2 aquaria beschikbaar in de vakantieopvang. Er is een aquarium van 1m x 32cm en 36cm hoog en een kleiner aquarium van 60 x 30cm en 36cm hoog. In beide aquaria kan een groepje muizen of gerbils hun vakantie vieren.

Eigen hok/kooi

In de meeste gevallen zullen deze dieren in hun eigen verblijf worden gebracht. Ik vraag u wel om de maten van het verblijf door te geven en deze schoon te brengen.

hamster

Bodembedekking

Er wordt voornamelijk zaagsel gebruikt als bodembedekking voor deze dieren. Gerbils die in een aquarium worden gehuisvest kunnen eventueel turf als bodembedekking krijgen zodat ze kunnen graven.

Mocht u andere wensen hebben omtrent de bodembedekking dan kunt u deze kenbaar maken. Zaagsel, stro, hooi en beukensnippers zijn aanwezig in het Knaagdierenhotel. Andere bodembedekking dient u zelf voldoende mee te brengen.