Dat was een lastige keus voor Tygo en Tasja...spelen of gedroogde runderlong 😂 https://t.co/VeNxRJIek7
Twee konijnen naar huis dus ara's Gabber en Bommetje letten goed op of ik het schoonmaakprotocol goed volg....en... https://t.co/6wuxjFHxsj
Beste vriendjes Tyson en Cooper hebben zich weer lekker moe gemaakt #hondenuitlaatservice #Hamont #Achel https://t.co/tvLcLGjONg

tentIn het pension van De DierenvriendIn & Uit zijn verschillende verblijven beschikbaar voor konijnen, cavia's, gerbils, hamsters, degoes, chinchilla's, ratten, muizen en vogels. Aangezien wij zoveel verschillende diersoorten opvangen, hebben we voor elk diersoort een aparte pagina gemaakt met hoe ze hier worden gehuisvest.

de ruime flat van De DierenvriendIn & Uit

De huisvesting bij De DierenvriendIn & Uit is uniek; namelijk veel ruimte! Daarnaast zijn de verblijven zo gemaakt dat ze goed schoon te maken zijn, waardoor de kans op het verspreiden van ziekten wordt beperkt. Met het oog op hygiëne delen dieren geen zogenaamde "losloopruimte", maar hebben ze altijd de ruimte om hun pootjes te kunnen strekken. Mocht een dier naar een andere ruimte worden verplaatst, dan gebeurt dit uiteraard nadat de ruimte grondig is gereinigd en gedesinfecteerd!

Om verschillende redenen hebben wij op de huidige lokatie geen buitenverblijven voor de konijnen. Dit betekent echter niet dat buitenkonijnen niet welkom zijn want ze vermaken zich prima in de stallen! In de zomer blijft het lekker koel in de stallen, terwijl de temperatuur in de winter bijna hetzelfde is als buiten.

Om een goede indruk te krijgen van de ruimte is het raadzaam om eerst te komen kijken, neem hiervoor contact met ons op.