Dat was een lastige keus voor Tygo en Tasja...spelen of gedroogde runderlong 😂 https://t.co/VeNxRJIek7
Twee konijnen naar huis dus ara's Gabber en Bommetje letten goed op of ik het schoonmaakprotocol goed volg....en... https://t.co/6wuxjFHxsj
Beste vriendjes Tyson en Cooper hebben zich weer lekker moe gemaakt #hondenuitlaatservice #Hamont #Achel https://t.co/tvLcLGjONg
eten

Dieroppas aan huis; ideaal voor katten!

De dieroppas, of, in dit geval kattenoppas, aan huisservice van De DierenvriendIn & Uit is zeer geschikt voor

  • katten die de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan
  • binnenkatten die met meerdere thuis wonen
Uit ervaring blijkt de kattenoppas aan huisservice minder geschikt voor (jonge) binnenkatten die alleen wonen. Deze katten hebben vaak meer aandacht nodig dan De DierenvriendIn & Uit kan bieden. Uiteraard kan dit per kat verschillen en afhankelijk zijn van wat ze gewend zijn. De keus om bij deze katten De DierenvriendIn & Uit in te schakelen laten we aan u.
rotzooiDe dieroppas van De DierenvriendIn & Uit komt zo vaak als u wilt langs om niet alleen de kat(ten) te voeren, maar ook om de kattenbak uit te scheppen, te spelen, te kroelen en de rotzooi op te ruimen die uw kat maakt.... Kortom complete kattenverzorging en een beetje meer.

Dagelijks wordt er bijgehouden wat er tijdens een bezoek is gedaan en hoe het met de kat(ten) gaat. Zo'n verslag is een handig hulpmiddel voor de dierverzorger tijdens de verzorgingsopdracht omdat gezondheidsproblemen zo snel worden opgemerkt. Daarnaast is het voor de eigenaar leuk om te lezen en een hulpmiddel voor als de kat kort na de verzorgingsopdracht ziek wordt of zich anders gedraagd.


spelenHet is vanzelfsprekend dat, mocht het nodig zijn, de dieroppas van De DierenvriendIn & Uit met uw kat naar een dierenarts gaat. We proberen dit, indien u goed bereikbaar bent, allemaal te doen in telefonisch overleg.

De dieroppas van De DierenvriendIn & Uit is een gediplomeerd paraveterinair waardoor het geven van medicatie, in wat voor een vorm dan ook, geen enkel probleem. Aangezien De DierenvriendIn & Uit zelf katten heeft, zijn alle truukjes om katten hun medicijnen te geven ook bekend.

Mocht u gebruik willen maken van de kattenoppas aan huisservice van De DierenvriendIn & Uit en bent u woonachtig in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard of Weert? Neem dan contact met ons op!