**NIEUW** Het is vanaf nu mogelijk om zelf een afspraak in te plannen voor bv het brengen en halen van je dier(en)… https://t.co/aIH1eAs9EI
En niet alleen kaal likken heeft meestal een medische oorzaak. https://t.co/wGUaNOpMEv
De maandag groep is zo relaxed met elkaar; kan ik tenminste filmpjes maken :D #hondenuitlaatservice #Hamont #Budelhttps://t.co/7owBeMrVAI

schapen

Dieroppas aan huis

Het hebben van dieren kan soms lastig zijn als u om wat voor een reden, zoals vakantie of werk, een paar dagen of langer van huis bent. Met name voor katten is het een stressvolle periode en al helemaal als ze ook nog eens uit hun vertrouwde omgeving naar een dierenpension, kennis of familielid worden gebracht. Voor sommige dieren zoals bijvoorbeeld paarden, kleinvee en kippen is dat nog moeilijker, soms zelfs onmogelijk.

Voor deze dieren heeft De DierenvriendIn & Uit de oplossing; de dieroppas aan huis service; dierverzorging aan huis! De DierenvriendIn & Uit komt dagelijks bij u thuis om uw katten of andere dieren te voeren, te verzorgen, aandacht te geven en hun woonomgeving schoon te maken. Op deze manier kunnen dieren in hun eigen vertrouwde omgeving blijven tijdens uw afwezigheid.

struikenDe voordelen op een rijtje

  • Uw dier wordt verzorgd door een gediplomeerd dierverzorgster/paraveterinair in zijn eigen omgeving
  • Er is minder stress voor het dier wat het risico op ziekte verlaagt
  • Mocht uw dier ziek worden dan wordt dit snel gesignaleerd dankzij de kennis en ervaring van De DierenvriendIn & Uit
  • Uw dier hoeft niet naar een dierenpension
  • U bent niet afhankelijk van kennissen, buren of familie
  • Met de extra diensten lijkt uw huis bewoond wat het risico op inbraak verlaagt

Blijft uw kat of ander dier liever thuis tijdens uw afwezigheid en bent u woonachtig in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Hamont, Achel, Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard of Weert? Neem dan contact op met De DierenvriendIn & Uit voor een kennismakingsgesprek! Of bekijk eerst de tarieven.