**NIEUW** Het is vanaf nu mogelijk om zelf een afspraak in te plannen voor bv het brengen en halen van je dier(en)… https://t.co/aIH1eAs9EI
En niet alleen kaal likken heeft meestal een medische oorzaak. https://t.co/wGUaNOpMEv
De maandag groep is zo relaxed met elkaar; kan ik tenminste filmpjes maken :D #hondenuitlaatservice #Hamont #Budelhttps://t.co/7owBeMrVAI

Naar de dierenarts

Wanneer u zelf geen vervoer hebt om uw huisdier naar de dierenarts te brengen, kunt u gebruik maken van de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit.

U kunt zelf meegaan of De DierenvriendIn & Uit uw huisdier laten begeleiden. enting

Met begeleiding

De DierenvriendIn & Uit zal uw dier bij de dierenarts begeleiden. Dit is alleen mogelijk als uw dier moet worden gebracht voor bijvoorbeeld een operatie of als het om een standaard procedure gaat zoals een controle of inenting en het dier verder geen gezondheidsklachten heeft.

Indien u voor deze optie kiest is het uw verantwoordelijkheid dat de dierenarts weet dat u de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit hebt ingeschakeld. Daarnaast is het van belang dat u alle noodzakelijke informatie en het inentingsboekje meegeeft aan De DierenvriendIn & Uit.

kapZonder begeleiding

Indien u zelf meegaat met uw dier dan zal de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit u afzetten en, indien u dat wenst, blijven wachten of u op een later tijdstip op komen halen. Mocht u het fijn vinden dat De DierenvriendIn & Uit met u meegaat dan is dat ook mogelijk.

Er kan maximaal één persoon meerijden met de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit.

Wilt u gebruik maken van de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit en bent u woonachtig in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Leende, Heeze, Weert, Hamont of Valkenswaard neem dan contact met ons op.