Dat was een lastige keus voor Tygo en Tasja...spelen of gedroogde runderlong 😂 https://t.co/VeNxRJIek7
Twee konijnen naar huis dus ara's Gabber en Bommetje letten goed op of ik het schoonmaakprotocol goed volg....en... https://t.co/6wuxjFHxsj
Beste vriendjes Tyson en Cooper hebben zich weer lekker moe gemaakt #hondenuitlaatservice #Hamont #Achel https://t.co/tvLcLGjONg

Naar de dierenarts

Wanneer u zelf geen vervoer hebt om uw huisdier naar de dierenarts te brengen, kunt u gebruik maken van de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit.

U kunt zelf meegaan of De DierenvriendIn & Uit uw huisdier laten begeleiden. enting

Met begeleiding

De DierenvriendIn & Uit zal uw dier bij de dierenarts begeleiden. Dit is alleen mogelijk als uw dier moet worden gebracht voor bijvoorbeeld een operatie of als het om een standaard procedure gaat zoals een controle of inenting en het dier verder geen gezondheidsklachten heeft.

Indien u voor deze optie kiest is het uw verantwoordelijkheid dat de dierenarts weet dat u de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit hebt ingeschakeld. Daarnaast is het van belang dat u alle noodzakelijke informatie en het inentingsboekje meegeeft aan De DierenvriendIn & Uit.

kapZonder begeleiding

Indien u zelf meegaat met uw dier dan zal de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit u afzetten en, indien u dat wenst, blijven wachten of u op een later tijdstip op komen halen. Mocht u het fijn vinden dat De DierenvriendIn & Uit met u meegaat dan is dat ook mogelijk.

Er kan maximaal één persoon meerijden met de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit.

Wilt u gebruik maken van de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit en bent u woonachtig in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Leende, Heeze, Weert, Hamont of Valkenswaard neem dan contact met ons op.