Dat was een lastige keus voor Tygo en Tasja...spelen of gedroogde runderlong 😂 https://t.co/VeNxRJIek7
Twee konijnen naar huis dus ara's Gabber en Bommetje letten goed op of ik het schoonmaakprotocol goed volg....en... https://t.co/6wuxjFHxsj
Beste vriendjes Tyson en Cooper hebben zich weer lekker moe gemaakt #hondenuitlaatservice #Hamont #Achel https://t.co/tvLcLGjONg

De Dierentaxi

De dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit is een nieuwe service die we aanbieden. taxi

De dierentaxi is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) geen vervoer hebben om hun dier, met eventueel hun benodigdheden, te vervoeren naar bijvoorbeeld:

  • de dierenarts (lees hier extra informatie)
  • de trimsalon
  • het pension/de oppas
  • een andere eindbestemming

reismand

Honden worden in benches achterin de hondenbus, of nu de dierentaxi, vervoerd. Katten en andere kleine huisdieren worden vervoerd in reismanden. Het is de bedoeling dat uw dier reisklaar is als de dierentaxi arriveert. Mocht u hulp nodig hebben met het vangen van uw katten of andere dieren, laat het ons weten dan plannen we daar extra tijd voor in. 

Er kan maximaal 1 persoon meereizen met de dierentaxi!

Wilt u gebruik maken van de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit neem dan contact met ons op.

In eerste instantie willen wij deze service aanbieden voor huisdieren die woonachtig zijn in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Leende, Heeze, Weert, Hamont of Valkenswaard en waar de eindbestemming rond de 25km rijden is. Wellicht dat we later ons werkgebied uitbreiden.