**NIEUW** Het is vanaf nu mogelijk om zelf een afspraak in te plannen voor bv het brengen en halen van je dier(en)… https://t.co/aIH1eAs9EI
En niet alleen kaal likken heeft meestal een medische oorzaak. https://t.co/wGUaNOpMEv
De maandag groep is zo relaxed met elkaar; kan ik tenminste filmpjes maken :D #hondenuitlaatservice #Hamont #Budelhttps://t.co/7owBeMrVAI

De Dierentaxi

De dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit is een nieuwe service die we aanbieden. taxi

De dierentaxi is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) geen vervoer hebben om hun dier, met eventueel hun benodigdheden, te vervoeren naar bijvoorbeeld:

  • de dierenarts (lees hier extra informatie)
  • de trimsalon
  • het pension/de oppas
  • een andere eindbestemming

reismand

Honden worden in benches achterin de hondenbus, of nu de dierentaxi, vervoerd. Katten en andere kleine huisdieren worden vervoerd in reismanden. Het is de bedoeling dat uw dier reisklaar is als de dierentaxi arriveert. Mocht u hulp nodig hebben met het vangen van uw katten of andere dieren, laat het ons weten dan plannen we daar extra tijd voor in. 

Er kan maximaal 1 persoon meereizen met de dierentaxi!

Wilt u gebruik maken van de dierentaxi van De DierenvriendIn & Uit neem dan contact met ons op.

In eerste instantie willen wij deze service aanbieden voor huisdieren die woonachtig zijn in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Maarheeze, Leende, Heeze, Weert, Hamont of Valkenswaard en waar de eindbestemming rond de 25km rijden is. Wellicht dat we later ons werkgebied uitbreiden.